Cieszymy się, że tak dobrze przyjęła się nasza wstępna oferta. Cały czas tworzymy nowości a więc obserwujcie nas i kosztujcie nowych pyszności. Bawcie się razem z nami.
Ręcznie formowana kostka kokosowa z malinami.
Składniki: wiórki kokosowe, malina mrożona, malina liofilizowana, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kostka kokosowa z jagodami.
Składniki: wiórki kokosowe, jagoda mrożona, borówka suszona, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kostka kokosowa z pomarańczą.
Składniki: wiórki kokosowe, sok pomarańczowy, kandyzowana skórka pomarańczy, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kostka kokosowa z cytryną.
Składniki: wiórki kokosowe, sok z cytryny, kandyzowana skórka cytrynowa, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kostka kokosowa z kawą.
Składniki: wiórki kokosowe, kawa, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kostka kokosowa z ciemnym kakao.
Składniki: wiórki kokosowe, ciemne kakao, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kulka marcepanowa z batatem.
Składniki: migdały, pomarańczowy batat, kandyzowana skórka pomarańczy, jajko, cukier trzcinowy.
Ręcznie formowana kulka marcepanowa z fioletowym batatem i borówką.
Składniki: migdały, fioletowy batat, suszona borówka, jajko, cukier trzcinowy.
Ręcznie formowana kulka marcepanowa z białym batatem i cytryną.
Składniki: migdały, biały batat, kandyzowana skórka z cytryny, jajko, cukier trzcinowy.
Ręcznie formowane trufle z gorzkiej czekolady z ziarnem kakaowca, rumem i orzechem włoskim.
Składniki: gorzka czekolada 70%, mleczna czekolada, śmietana, ziarno kakaowca, orzech laskowy, rum.
Ręcznie formowane trufle z białej czekolady z kokosem, cytryną i likierem.
Składniki: biała czekolada, śmietana, kokos, skórka cytrynowa, likier cytrynowy.
Ręcznie formowane trufle z białej czekolady z pistacjami.
Składniki: biała czekolada, śmietana, pistacje
Ręcznie formowana kulka kokosowa w mlecznej czekoladzie z orzechami.
Składniki: wiórki kokosowe,orzechy włoskie, mleczna czekolada, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kulka kokosowa w białej czekoladzie z cytryną.
Składniki: wiórki kokosowe,skórka cytrynowa, biała czekolada, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kulka kokosowa w białej czekoladzie z migdałami.
Składniki: wiórki kokosowe, migdały, biała czekolada, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kulka kokosowa w białej czekoladzie z matcha i pistacjami.
Składniki: wiórki kokosowe, pistacje, biała czekolada, matcha, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kulka kokosowa w białej czekoladzie z kwiatem klitorii i kandyzowaną skórką pomarańczy.
Składniki: wiórki kokosowe, kwiat klitorii, biała czekolada, kandyzowana skórka pomarańczy, miód, mleko zagęszczone słodzone.
Ręcznie formowana kulka kokosowa w gorzkiej czekoladzie z wiśnią i rumem
Składniki: wiórki kokosowe, wiśnia, gorzka czekolada, miód, mleko zagęszczone słodzone, rum.
Sponge candy - karmel gąbka w gorzkiej czekoladzie.
Składniki: cukier, miód, ocet, soda oczyszczona.
Boskie ciasteczka Divinities z orzechami pekan
Składniki: cukier, białko jaja kurzego, orzechy pekan.
Boskie ciasteczka Divinities z suszoną borówką amerykańską
Składniki: cukier, białko jaja kurzego, borówka amerykańska.
Migdałowe ciasteczka w białej czekoladzie.
Składniki: migdały, cukier, śmietana, masło, biała czekolada, mąka pszenna, wiśnia iolifizowana.
Suszone daktyle nadziewane migdałami w białej czekoladzie z wiśnią i płatkami róży.
Składniki: suszone daktyle, migdały, biała czekolada, wiśnia iolifizowana, płatki róży.
Suszone daktyle nadziewane migdałami w białej czekoladzie klitorią i płatkami bławatka.
Składniki: suszone daktyle, migdały, biała czekolada, płatki bławatka.
Suszone daktyle nadziewane migdałami w białej czekoladzie i płatkami nagietka.
Składniki: suszone daktyle, migdały, biała czekolada, płatki nagietka.
Suszone daktyle nadziewane migdałami w gorzkiej czekoladzie.
Składniki: suszone daktyle, migdały, gorzka czekolada .
Suszone morele nadziewane orzechami pekan w gorzkiej czekoladzie.
Składniki: suszone morele, orzechy pekan, gorzka czekolada .
Suszone śliwki nadziewane orzechami włoslkimi w gorzkiej czekoladzie.
Składniki: suszone śliwki, orzechy laskowe, gorzka czekolada .
Ręcznie formowana kulka żórawina z kokosem. Produkt wegański.
Składniki: suszona żurawina, kokos, olej kokosowy extra virgin, syrop klonowy.
Ręcznie formowana kulka figa z makiem i orzechem włoskim. Produkt wegański.
Składniki: suszona figa, orzech włoski, masło orzechowe, mak, daktyle
.
Ręcznie formowana kulka morela z berberysem i migdałami. Produkt wegański.
Składniki:
suszona morela, suszony berberys, migdały, masło migdałowe, syrop z brzozy
.
Ręcznie formowana kulka z suszonej śliwki z rumem i orzeszków ziemnych. Produkt wegański.
Składniki:
suszona śliwka, rum, orzechy ziemne, syrop z brzozy, masło orzechowe
.
Ręcznie formowana kulka z suszonej żurawiny, dzikiej róży i orzechów nerkowca. Produkt wegański.
Składniki:
żurawina słodzona, owoc dzikiej róży, orzechy nerkowca, cukier trzcinowy, syrop klonowy.
Ręcznie formowana kulka z ziarnem kakaowca i daktylami. Produkt wegański.
Składniki:
rodzynki, daktyle, orzechy laskowe, kakao ciemne w pudrze, ziarno kakaowca, masło kakaowe
.
© La Bonbon by La Fileja